Korset – Vårt eneste håp.

Ved vårt Norgesbesøk i høst, ble vi utrolig oppmuntret av å oppleve bønnesvar for arbeidet i Mambasa via engasjement fra dere der hjemme i nord. Fra vest til øst var ord om døveskolen og barna i Mambasa noe av hva som virkelig vekket misjonshjerte på møtene og i samtaler. Ikke minst fikk vi gleden av å være med på åpningskonserten i Mjøndalen 07.oktober for CDen Korset – Vårt eneste håp.

En mann ved navn Josef Haugen har gjennom flere år skrevet ned sine tanker om Gud og livet. Tekstene er etterhvert blitt til 3 diktsamlinger som er rike i følelser -fra humor og latter, til alvor og ettertanke. Da en talentfull musikker (som, til hans store glede og velsignelse, også er min far) med navn Magne Bregård ble spurt om å sette melodi til noen av disse diktene, var han ikke sen med å si ja. Samarbeidet har resultert i en dobbel CD ved navn Korset – vårt eneste håp, hvor Josef leser noen av sine dikt, og Anne og Magne Bregård synger og spiller fra Josefs tekster.

Utgiftene for prosjektet er blitt generøst dekket og 100% av inntektene for CD salget, samt salg av diktbøkene, går derfor direkte til barna våre i Mambasa. Vi håper ved det at vi en dag skal ha god nok økonomi til å få opp ett skikkelig skolebygg i varig materiale. CDen og musikkprosjektet har fått mye bra tilbakemeldinger siden åpningskonserten i oktober, så for dere som enda ikke har fått med dere en opplevelse herifra; Dere har noe godt i vente.

Det er Magne Bregård som styrer med CD salget (og evt salg av diktsamlingene), og jeg vil tro han er villig til å sende i posten dersom du skulle bo langt borte fra Anne og Magne sitt hjem i Svelvik. Kanskje dette hadde vært en ide til julegave for de som har alt?

dsc01841

Dersom du er interessert, kan du ta direkte kontakt med min far, eller evt kontakte meg så skal jeg “sette deg over”. Jeg vil også tro at mine foreldre ville være mer en villige til å snu seg rundt over nyåret dersom det skulle være ønsker om konserter rundt om i de Norske byer og bygder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s